Barnvagnshänge Teddy & Bunny

249 kr

I lager

Barnvagnshänge – Teddy & Bunny

Ett charmigt barnvagnshänge med söta kaniner och nallar, designat för att erbjuda rolig och stimulerande underhållning för barnet under promenader. Detta mångsidiga hänge passar utmärkt till barnvagnen, babysittern eller babyskyddet i bilen och fästs enkelt med elastiska ringar.

Produktinformation

Produktmått: 45 x 4 x 45 cm, vilket gör det till ett perfekt tillbehör för alla typer av barnvagnar och bilstolar. Materialen består av bomull, polyester och plast, vilket erbjuder en hållbar och säker produkt för ditt barn.

Skötselråd

Barnvagnshänget rekommenderas handtvättas för att bevara dess kvalitet och utseende över tid.

Säkerhetsvarningar

För att skydda ditt barn från risker som trassling, vilket kan leda till strypning, är det viktigt att ta bort hela barnvagnshänget när barnet når en ålder av 5 månader eller när det börjar sträcka upp händer och fötter.

Säkerhetsstandarder

Alla material och designen på barnvagnshänget är testade och godkända enligt europeisk standard, vilket säkerställer en trygg användning för ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010992