Barberarväska – 10 delar

329 kr

I lager

Barberarväska: En Fantasifull Lekupplevelse för Unga Hårstylister

Denna Barberarväska är en perfekt leksak för barn som drömmer om att öppna sin egen barberarsalong hemma. Med denna coola väska kan barn skapa egna frisyrer och skäggstilar med hjälp av en rad realistiska tillbehör. Leksakssetet uppmuntrar till kreativ och fantasifull lek, där barnen kan öva på färdigheter som koordination och social interaktion.
Innehåller: Väska, raklödder, rakhyvel, sax, kam, parfymflaska, trimmer, rakborste, spegel, handduk
Material: Teawood, plywood, bokträ
Varningar: Ej lämpligt för barn under 3 år på grund av smådelar
Säkerhet: Testad och godkänd enligt europeisk standard

Kreativ Lek med Realistiska Verktyg

Varje verktyg i detta set är noggrant utformat för att likna riktiga barberarverktyg, vilket gör leken ännu mer realistisk och engagerande. Barnen kan använda saxen, trimmern och rakhyveln för att skapa olika stilar, och avsluta med att spegla sig och spraya lite parfym.

Utbildande och Underhållande

Denna barberarväska är mer än bara en leksak; den är ett pedagogiskt verktyg som hjälper barn att utveckla viktiga färdigheter som finmotorik och social kommunikation genom rolig och interaktiv lek.

Säker och Hållbar

Tillverkad av hållbara och högkvalitativa material som teawood och bokträ, är denna leksak både säker och tålig. Den passar perfekt för små händer och uppfyller alla europeiska säkerhetsstandarder.

Idealisk för Små Hantverkare

Barberarväska är det perfekta valet för barn som älskar att leka och lära. Med dess mångsidiga tillbehör och hållbara konstruktion är det en leksak som kommer att underhålla och inspirera i många timmar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009544