Babygymfigurer Teddy & Bunny

Det ursprungliga priset var: 329 kr.Det nuvarande priset är: 296 kr.

I lager

Babygymfigurer – Teddy & Bunny: Färgglada och Interaktiva Leksaker för Babyns Första Upptäckter

Babygymfigurer – Teddy & Bunny är en uppsättning av förtjusande och stimulerande leksaker designade för att roa och engagera små barn. Setet inkluderar en nalle, en musikspelande stjärna och en kanin med inbyggd skallra, perfekt för att väcka barnets nyfikenhet och sensoriska upptäckt. Dessa mjuka och färgglada leksaker är idealiska för att främja barnets tidiga utveckling.
Material: 100% bomull, trä, plast
Inkluderar: Nalle, stjärna med vaggvisa, kanin med skallra
Tvättråd: Handtvätt
Passar till: Alla sorters babygym
Säkerhet: Testad och godkänd enligt europeisk standard
Varningar: Avlägsna när barnet börjar krypa

Stimulerar Sinnesupplevelser

Varje figur i detta set är noggrant utformad för att stimulera barnets sinnesintryck. Stjärnan med sin lugnande vaggvisa och kaninen med sitt dova skallrande ljud erbjuder auditiva upplevelser, medan de intressanta formerna och färgerna stimulerar visuella upptäckter.

Versatil och Användarvänlig Design

Dessa babygymfigurer är utrustade med kardborreband, vilket gör dem lätta att fästa och flytta. Detta ger föräldrarna flexibilitet att anpassa leksakernas placering efter barnets behov och intressen.

Säker och Lättskött

Tillverkad av högkvalitativa material är detta set både säkert och hållbart. Leksakerna är handtvättbara, vilket försäkrar enkel rengöring och långvarig användning.

En Perfekt Start på Babyns Äventyr

Med Babygymfigurer – Teddy & Bunny ges barnet en underbar start på sitt utforskande. Setet är inte bara en källa till underhållning, utan också ett verktyg för att främja motorisk och sensorisk utveckling.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009541