Babygymfigurer Svan

Det ursprungliga priset var: 329 kr.Det nuvarande priset är: 296 kr.

I lager

Babygymfigurer – Svan: Fängslande och Musikaliska Leksaker för Babyns Gym

Babygymfigurer – Svan är en förtrollande samling av babygym leksaker som innehåller ett hjärta, en svan och en enhörning. Dessa charmiga och färgglada leksaker är designade för att stimulera och underhålla små barn. Hjärtat spelar en lugnande vaggvisa, medan svanen innehåller en skallra som ger ett behagligt ljud. Denna uppsättning är perfekt för att stimulera barnets sinnen och utveckla motoriska färdigheter.
Material: Polyester, bomull, trä
Inkluderar: Hjärta med vaggvisa, svan med skallra, enhörning
Tvättråd: Handtvätt
Passar till: Alla sorters babygym
Säkerhet: Testad och godkänd enligt europeisk standard
Varningar: Avlägsna när barnet börjar krypa

Stimulerar Sinnesupplevelser och Motoriska Färdigheter

Dessa babygymfigurer är utformade för att fånga barnets uppmärksamhet med sina intressanta former och färger. Leksakerna uppmuntrar till visuell stimulans, auditiv upplevelse och taktil utforskning.

Användarvänlig och Flexibel Design

Leksakerna är utrustade med kardborreband, vilket gör dem lätta att fästa och omplacera på babygymmet. Denna flexibilitet ger föräldrar och barn möjlighet att anpassa leken efter önskemål och behov.

Säker och Skonsam För Babyn

Tillverkad av högkvalitativa material som polyester och bomull, är dessa leksaker både säkra och mjuka för babyn. Leksakerna kan handtvättas, vilket gör dem enkla att hålla rena och hygieniska.

Idealiska För Babyns Första Lekstunder

Med Babygymfigurer – Svan får barnen en underbar start på sin lekresa. Denna leksaksserie är inte bara underhållande utan också ett pedagogiskt verktyg för tidig utveckling.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009542