Grillset

399 kr

I lager

Nu kan du äntligen gå ut i skogen och grilla med dina vänner. Med vår bbq korg finns allt för en lyckad grillning. Så packa väsken och ge er ut bland kottar och bär. När magen börjar kurra är det dags att duka upp med en massa gott och starta grillen. Vad sägs om grillad korv med bröd och bostongurka och rostad lök. Eller för den som hellre gillar ketchup och senap så finns även det. Efter maten kommer det bästa. Grillad marshmallow. Mums!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002566