Fiaspel Ludo 30 cm

149 kr

I lager

Må bästa spelare vinna! Jabadabados fia med knuff i trä är ett klassiskt sällskapsspel där upp till fyra personer tävlar mot varandra om att först komma runt spelplanen och in i mål. Längs vägen finns det risk att du blir upphunnen av dina motspelare och tillbakaknuffad till start igen. Då är det bara att slå tärningen och ge dig efter dina motspelare igen. Spelet är lika roligt för gammal som ung och det passar utmärkt för barn som börjar lära sig räkna. Spelets pjäser är designade med Jabadabados populära karaktärer Teddy, Bunny, Puppy och Kitten. Uppmuntrar till pedagogisk lek och barnet får träna turtagning. Spelet levereras komplett med spelpjäser och tärning.

Storlek: 30 x 30 x 1 cm
Antal spelare: 2 – 4
Material: Plywood, MDF
Ålder: 3+ år
Testad och godkänd enligt europeisk standard

Varningar: Ej för barn under 3 år, innehåller smådelar

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006784