Bilväg med Bilar

499 kr

I lager

Är du redo för fartfylld lek och kreativt byggande? Jabadabados bilbana i trä är den ultimata gåvan till ditt biltokiga barn. Med eleganta spår och färgglada bilar är varje race en ny upplevelse av skoj och lärande, allt inbäddat i säker och hållbar design.

Kärnfunktioner:
Flexibilitet och Kreativitet: Med spår på båda sidorna erbjuder denna bilbana en mångsidighet som få andra leksaker kan matcha. Barnen uppmuntras att bygga, omforma och upptäcka otaliga banor för de fem medföljande bilarna, vilket gynnar deras kreativa tänkande och problemlösningsförmåga.

Kompatibilitet: Banan kan smidigt kombineras med Jabadabados garage, vilket skapar en hel värld av biläventyr. Din lilla chaufför kan skapa en omfattande bilvärld som sträcker sig från spännande racerbanor till mysiga garage.

Utvecklingsstöd: Leken med bilbanan stimulerar barnets motoriska utveckling, då de små händerna bygger spår, manövrerar bilar och utforskar de olika banmöjligheterna.

Innehåll:
18 Vägdelar: Inklusive en fasaddel för smidig på- och avfart, så att barnet kan skapa en mångsidig och dynamisk bana.
5 Bilar: Färgglada och barnvänliga, redo att ge liv åt varje race.
Specifikationer:
Förpackningsmått: 25 x 23 cm, en kompakt och praktisk storlek för enkel förvaring och hantering.
Material: Tillverkad av hållbara och säkra material som tål timmar av lek.
Säkerhetsgodkänd: Fullt testad och godkänd enligt de stränga europeiska säkerhetsstandarderna, för din trygghet.

Jabadabados bilbana i trä är mer än bara en leksak; det är en källa till kreativitet, inlärning och oändlig underhållning. Varje komponent är designad med barnets utveckling och säkerhet i åtanke. Gör varje lekstund till en fartfylld upplevelse – välj Jabadabado!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007971