Infoband id-armband

35 kr

Infoband ID-armband för Barn

Infoband är ett praktiskt och säkert ID-armband för barn, som är perfekt för utflykter och resor. Detta återanvändbara och vattentåliga armband är utformat för att hålla ditt barn säkert och ge dig sinnesro.

Användarvänlig och Bekväm Design

Armbandet är enkelt att justera och fästa på barnets handled med en säker spänne som förhindrar att barnet tar av det själv. Det är tillverkat av ett mjukt och bekvämt material som inte irriterar barnets hud.

Plats för Viktig Information

På Infoband kan du skriva viktig information som barnets namn, en förälders telefonnummer, och andra relevanta uppgifter som kan behövas om barnet skulle komma bort.

Idealisk för Alla Aktiviteter

Detta ID-armband är perfekt för dagsturer, skolresor, festivaler, och även vid dagliga aktiviteter som lek i parken. Det säkerställer att ditt barn alltid har kontaktinformation lätt tillgänglig.

Vattentålig och Hållbar

Infoband är vattentåligt och håller för tuffa lekar och aktiviteter. Det återanvändbara materialet gör att armbandet kan användas gång på gång, vilket gör det till ett miljövänligt val.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: