0%

Inneskor Ull Footies Wool

236 kr

Möt Huttelihuts unika inneskor, perfekt designade för att ge ditt barns fötter optimal komfort och värme. Dessa fast färgade inneskor är skapade av en blandning av 80% ull och 20% polyester, vilket garanterar både hållbarhet och mjukhet. Varje par är konstruerat med en stark filt kvalitet som tål daglig användning samtidigt som fötterna hålls mysigt varma.

Egenskaper

Hög Ssaftdesign: Inneskorna är utrustade med ett högt skaft och en stark ribbad kant, vilket gör dem lätta att ta på samtidigt som de sitter säkert på foten.
Rörlighet och komfort: Med en design som prioriterar komfort, uppmuntrar dessa inneskor till fri rörelse, vilket gör dem idealiska för lek och avkoppling inomhus.
Underhåll: Inneskorna är lätta att sköta om; tvätta dem försiktigt i 30° för att behålla deras kvalitet och form.

Användning och skötsel

Tvätta i 30° på ett skonsamt program
Blek inte inneskorna för att behålla deras färg och kvalitet
Torka platt för att behålla formen
Undvik att stryka och kemtvätta för att skydda ullmaterialet

Inneskorna är inte bara bekväma, utan också praktiska och stiliga. De är tillverkade för att vara hållbara och erbjuder därmed en långvarig lösning för inomhusskor. Materialets kvalitet och designens funktionalitet gör att dessa inneskor står ut i mängden. De är de perfekta skorna för att hålla ditt barns fötter varma och skyddade inomhus.

Huttelihut har dedikerat tid och expertis till att skapa en produkt som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna. Ge ditt barn komforten av kvalitetsinneskor som är skapade med omsorg och precision. Utforska en värld av värme, komfort och stil med Huttelihut inneskor.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: