0%

Sneakers Reach 250 Recycled Tex JR

680 kr

Sneakers Reach 250 Recycled Tex JR från hummel®: Hållbara och Funktionella

Upplev kombinationen av stil och hållbarhet med Sneakers Reach 250 Recycled Tex JR från hummel®. Dessa sneakers har en snygg meshöverdel med detaljer i syntetiskt läder, vilket gör dem till ett utmärkt val för miljömedvetna familjer.

Vattentät och Andningsbar Komfort

Dessa hummel®-sneakers är utrustade med det innovativa hummelTEX-membranet, vilket säkerställer att de är vattentäta samtidigt som de behåller sin höga andningsförmåga. Perfekt för att hålla små fötter varma och torra i alla väder.

Designade för Bekvämlighet och Stöd

Elastiska snören tillsammans med den skärbara kardborrestängningen garanterar en bekväm och justerbar passform. Den ikoniska hummel®-sparrdesignen lägger till en unik touch, medan EVA-mellansulan och TPR-yttersulan ger ytterligare dämpning och stöd för aktiva barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: