0%

Sneakers Pace JR

280 kr

PACE JR Träningsskor från hummel®: Lätta och Andningsbara

Upplev komfort och stil med Pace JR träningsskor från hummel®, en ny modell utformad för aktiva barn. Dessa skor kombinerar ett lätt och andningsbart meshtyg med en mjuk EVA yttersula för optimal fjädring och flexibilitet, vilket gör dem till ett perfekt val för barns dagliga äventyr.

Designade för Aktiva Barn

Dessa träningsskor är särskilt utformade för att underlätta för barn att snabbt ta på och av dem. Med elastiska snören, praktiskt kardborreband och en dragflik i hälen, är Pace JR enkla att hantera för små händer. Vinkeldekoren på sidorna ger en distinkt och iögonfallande look.

Komfort och Funktionalitet

Med en ovandel i mesh förstärkt med mockastilpaneler, erbjuder dessa skor både hållbarhet och stil. Den mjuka EVA yttersulan ger utmärkt fjädring och stöd, medan de elastiska snörena och kardborrestängningen säkerställer en bekväm och justerbar passform.

När du väljer storlek för Pace JR skorna, rekommenderar vi att du tillåter 1–1,5 cm växtutrymme för bästa passform och komfort. Med sin kombination av funktionalitet och stil är dessa skor ett utmärkt val för barn som är ständigt i rörelse.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: