0%

Sneakers Breaker Lace JR

320 kr

Upptäck Komfort och Stil med Sneakers Breaker LaceJR

Sneakers Breaker LaceJR-träningsskorna för barn är det perfekta valet för både komfort och stil. Dessa sneakers från hummel® är designade i en derby-cut-stil och är utrustade med en yttersula i EVA-skum som gör varje steg bekvämt och dämpat.

Andningsbar Ovansida

Skornas ovansida är tillverkad av polyestermesh, vilket gör dem otroligt andningsbara och håller små fötter svala även under intensiva aktiviteter. De elastiska snörena är lätta att knyta, vilket gör det enkelt för barnen att ta på och av skorna själva.

Stilfull Design

Sneakers Breaker LaceJR har en stilfull design med pilar på sidorna och en stor Bumblebee®-logga vid hälen. Dessa skor är både funktionella och trendiga, perfekta för både lek och vardagsbruk.

Miljövänliga Material

Vi bryr oss om miljön, och det är därför dessa sneakers är tillverkade av återvunna material, inklusive polyestermesh. Du kan vara säker på att du gör ett miljömedvetet val när du väljer Sneakers Breaker LaceJR.

Specifikationer: Tillverkade av polyestermesh och har en EVA-sula. Skorna har en lättviktig design som gör dem perfekta för aktiva barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: