0%

Sneakers Actus Recycled JR

560 kr

Sneakers Actus Recycled JR från hummel®: Perfekt för Aktiva Barn

Upplev optimal komfort och hållbarhet med Sneakers Actus Recycled JR från hummel®. Dessa mångsidiga träningsskor är designade för att hålla barnens fötter varma och torra tack vare det innovativa hummelTEX-membranet, som erbjuder utmärkt vattentålighet.

Tillverkad av Återvunnet Material för Miljömedvetna Familjer

Dessa sneakers är inte bara funktionella utan också miljövänliga, tillverkade av återvunnet och mycket andningsbart material. Den lätta konstruktionen säkerställer att barnen kan röra sig fritt och bekvämt, oavsett aktivitet.

Designade för Lätthet och Komfort

Med klippbar kardborrestängning, slitstarka elastiska snören och en EVA-yttersula, är dessa hummel®-sneakers både bekväma och praktiska. Hälfliken underlättar på- och avtagning, medan de ikoniska hummel-sparrarna ger skorna en stilfull look som barnen kommer att älska.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: