0%

hmlWulbato Zip Tröja

464 kr

Andningsförmåga och Rörelseflexibilitet

hmlWulbato Zip Tröja är en idealisk lösning för aktiva barn som behöver bekväma och flexibla kläder. Tillverkad av en kombination av ull och jerseytyg, erbjuder denna tröja från hummel® utmärkt andningsförmåga och rörelseflexibilitet.

Stilfull och Funktionell Design

Tröjan kännetecknas av en broderad Bumblebee®-logotyp på framsidan och ett dekorativt band längs ärmarna. Detta tillför en unik stil och gör tröjan till ett iögonfallande plagg i varje barns garderob.

Mångsidig och Bekväm Passform

Med en praktisk dragkedja på framsidan och ett dragkedjegarage, kan tröjan enkelt anpassas för olika tillfällen och aktiviteter. Den normala passformen garanterar komfort under hela dagen.

Högkvalitativa Material

Denna tröja är tillverkad av en hållbar blandning av 52% ull, 41% bomull och 7% polyamid. Dessa material ger både värme och hållbarhet, vilket är essentiellt för barnkläder.

hmlWulbato Zip Tröja?

Om du söker en tröja som kombinerar funktionalitet, komfort och stil, är hmlWulbato Zip Tröja det perfekta valet. Den är idealisk för barn som är ständigt i rörelse och behöver kläder som kan hålla jämna steg med deras aktiviteter.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: