0%

hmlTrick Zip Tröja

400 kr

hmlTrick Zip Tröja från hummel®: Stil och Komfort i En

Ge ditt barn det bästa av både stil och komfort med hmlTrick Zip Tröja från hummel®. Denna Tröja kombinerar en trendig design med en miljövänlig framställning, vilket gör den till ett utmärkt val för alla väder och tillfällen.

Miljömedveten Tillverkning för Hållbarhet

Tillverkad av en bekväm och hållbar blandning av ekologisk bomull och återvunnen polyester är denna tröja ett exempel på hummel®s engagemang för miljön. Den bär stolt STANDARD 100 by OEKO-TEX®-etiketten, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen.

Designad för Praktisk Användning

hmlTrick Zip Tröja har en broderad Bumblebee®-logotyp och de ikoniska sparrbanden längs ärmarna som ger den en autentisk hummel®-stil. Med en helt öppen dragkedja och varma ribbade kanter är den enkel att ta på och ger värme och komfort under kyliga dagar.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: