0%

hmlStreet Tröja

440 kr

Bekväm Hela Dagen

hmlStreet Tröja är designad för att hålla ditt barn bekvämt under hela dagen. I kombination med de matchande byxorna skapar denna tröja en komplett och bekväm outfit. Tillverkad av ekologisk bomull, är den ett miljövänligt val för ditt barns garderob.

Överlägsen Fukthantering och Temperaturreglering

Med sitt heltäckande tryck och certifiering av STANDARD 100 by OEKO-TEX®, erbjuder tröjan överlägsen fukthantering och temperaturreglering. Detta gör den till ett perfekt val för lek och aktiviteter under hela dagen.

Stilfulla Detaljer

hmlStreet Tröja har ett logoemblem på bröstet och en klassisk rund hals. Ärmsluten med mudd bidrar till att hålla värmen inne och ger en skön passform.

100% Ekologisk Bomull

Tillverkad av 100% ekologisk bomull, är denna tröja inte bara skonsam mot barnets hud, utan även mot miljön. Detta ger en mjuk och hållbar kvalitet som står emot slitage och tvätt.

hmlStreet Tröja?

Om du letar efter en bekväm, miljövänlig och stilfull tröja för ditt barn, är hmlStreet Tröja det perfekta valet. Den kombinerar funktionalitet och modern design på ett sätt som passar barns aktiva livsstil.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: