0%

hmlStreet T-shirt

280 kr

Mjuk och Andningsbar

hmlStreet T-shirt är ett utmärkt val för ditt barn, oavsett om den bärs tillsammans med matchande delar eller som ett enskilt plagg. Tillverkad av ekologisk bomullsjersey och certifierad av STANDARD 100 by OEKO-TEX®, erbjuder denna hummel-t-shirt exceptionell andningsförmåga, mjukhet och komfort.

Unik och Stilfull Design

Med sitt heltäckande tryck och tryckta mönster, ger denna T-shirt en fräsch och modern twist till en klassisk design. Den låter tröjan tala för sig själv, vilket gör den till ett stilsäkert val för alla tillfällen.

100% Ekologisk Bomull

Tillverkad av 100% ekologisk bomull, är denna T-shirt inte bara miljövänlig, utan också otroligt mjuk och skonsam mot barnets hud. Den hållbara kvaliteten säkerställer att tröjan står emot slitage från daglig användning.

Flexibel och Praktisk

Med en normal passform, är denna T-shirt både bekväm och praktisk, lämplig för allt från lek till avslappning. Dess mångsidighet gör den till en viktig del av varje barns garderob.

hmlStreet T-shirt?

Om du letar efter en T-shirt som kombinerar komfort, hållbarhet och unik design, är hmlStreet T-shirt det perfekta valet för ditt barn. Den erbjuder en blandning av stil och funktionalitet som passar alla barns aktiviteter och äventyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: