0%

hmlSkye Tröja

320 kr

Utforska Stil och Komfort med hmlSkye Tröja

Din lilla kommer att älska den enastående designen hos hmlSkye Tröja, med sin lekfulla tryckta logotyp och roliga vinklar. Denna överdel är inte bara stilfull utan också bekväm, perfekt för barn som vill vara aktiva.

Håll Ditt Barn Varmt och Torrt

hmlSkye Tröja är helt tillverkad av ekologisk bomull och är perfekt för att hålla ditt barn varmt och torrt. Dess sweatshirttyg är både mjukt och isolerande, vilket gör det till det perfekta plagget för svalare dagar.

Miljövänlig Tillverkning

Vi är stolta över att inkludera märkningen STANDARD 100 by OEKO TEX® på hmlSkye Tröja. Detta garanterar att inga skadliga ämnen användes vid tillverkningen av tröjan, vilket gör den till ett säkert och miljövänligt val för ditt barn.

hmlSkye Tröja har en normal passform och är tillverkad av 100 % ekologisk bomull. Den är både stilfull och funktionell, perfekt för både vardag och lek.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: