0%

hmlSkye Joggingbyxor

280 kr

Håll Ditt Barn Varmt, Torrt och Bekvämt med hmlSkye Joggingbyxor

hmlSkye Joggingbyxor är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt, torrt och bekvämt under alla aktiviteter. Dessa träningsbyxor är tillverkade av högkvalitativt sweatshirttyg och ekologisk bomull, vilket ger en oslagbar kombination av komfort och funktion.

Stilfullt Designade

Ditt barn kommer att älska den stilfulla designen hos hmlSkye Joggingbyxor. De är dekorerade med en tryckt logotyp, vinklar och ett kontrasterande band längs ett av benen. Denna unika design ger ett trendigt uttryck till träningsbyxorna och gör dem till en perfekt tillskott till garderoben.

Justerbar Passform

För att säkerställa en perfekt passform är hmlSkye Joggingbyxor utrustade med en justerbar midja och en dekorativ dragsko. Detta gör det möjligt för barnet att anpassa passformen enligt sina preferenser och ger extra komfort under aktiviteterna.

Miljövänlig Tillverkning

Vi är stolta över att inkludera märkningen STANDARD 100 by OEKO TEX® på hmlSkye Joggingbyxor. Detta certifikat garanterar att inga skadliga ämnen användes i produktionen av dessa träningsbyxor, vilket gör dem till ett miljövänligt och säkert val för ditt barn.

Med en normal passform och tillverkade av 100 % ekologisk bomull, är hmlSkye Joggingbyxor det ultimata valet för aktiva barn som värdesätter både stil och komfort.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: