0%

hmlRefresh Zip Tröja

464 kr

Versatil och Stilfull

hmlRefresh Zip Tröja är ett mångsidigt och trendigt tillägg i ditt barns garderob. Perfekt som en del av ett matchande set eller för sig själv, denna tröja från hummel® kombinerar funktionalitet med stil.

Ekologiskt och Hållbart Material

Tillverkad av ekologiskt och återvunnet interlock-tyg, erbjuder tröjan en kombination av komfort och andningsförmåga. Den hållbara sammansättningen garanterar att plagget behåller sin form och kvalitet – tvätt efter tvätt.

Designad för Komfort

Med en hel dragkedja och blixtlåshus, minskas risken för irritation, vilket gör tröjan idealisk för aktiva barn. Detta gör den till ett bekvämt val för både lek och avkoppling.

Stilrena Detaljer

Denna hummel-Tröja kännetecknas av en tryckt logotyp och logoband samt ett heltäckande tryck, vilket ger en modern och distinkt look. Den normala passformen säkerställer en bekväm och snygg profil.

hmlRefresh Zip Tröja?

Om du söker en tröja som kombinerar miljövänlighet, komfort och modern design, är hmlRefresh Zip Tröja det perfekta valet. Den är speciellt designad för att passa barns aktiva livsstil och vara en hållbar del av deras vardagskläder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: