0%

hmlRefresh Joggingbyxor

400 kr

Hållbar och Bekväm

hmlRefresh Joggingbyxor är perfekta för ditt barn, tack vare deras oslagbara kombination av komfort och hållbarhet. Tillverkade av ekologiskt och återvunnet interlock-tyg och certifierade av STANDARD 100 by OEKO-TEX®, erbjuder dessa byxor från hummel® en miljövänlig lösning utan att kompromissa med kvalitet.

Designade för Aktivitet

Dessa joggingbyxor är särskilt konstruerade för att ge barnen maximal rörelsefrihet och andningsförmåga. Den högkvalitativa sammansättningen säkerställer att byxorna behåller sin form – tvätt efter tvätt.

Stilfulla Detaljer

Med ett tryckt logoband längs varje ben och två praktiska sidofickor, kombinerar hmlRefresh Joggingbyxor funktionalitet med modern design. Det justerbara midjebandet med dragsko erbjuder en skräddarsydd och smidig passform.

Perfekt för Varje Tillfälle

Oavsett om det är för avkopplande dagar hemma eller för lekfulla äventyr utomhus, är dessa joggingbyxor ett mångsidigt plagg som passar alla situationer och aktiviteter.

hmlRefresh Joggingbyxor?

Om du söker ett par joggingbyxor som kombinerar hållbarhet, komfort och stil för ditt barn, är hmlRefresh Joggingbyxor det perfekta valet. De är speciellt designade för att möta barns behov av komfort och rörlighet i deras aktiva liv.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: