0%

hmlRane Zip Tröja

464 kr

Hållbar och Robust

hmlRane Zip Tröja är ett hållbart och stilfullt val för ditt barn. Tillverkad i ekologisk bomull och återvunnen polyester i interlockmaterial, är denna hummel-Tröja inte bara miljövänlig, utan också otroligt slitstark och redo för barnens lekar och äventyr.

Sportig och Funktionell Design

Denna tröja kännetecknas av sin sportiga design med en färgblocksdesign, en hel dragkedja med skydd och en hög krage för extra skydd. Den tryckta logotypen på bröstet och tryckta pilar vid ärmarna tillför en unik och modern look.

Certifierad Säkerhet

Med STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifieringen kan du vara säker på att denna Tröja är fri från skadliga kemikalier och giftiga ämnen, vilket gör den till ett tryggt och ansvarsfullt val för ditt barns garderob.

Praktiska Egenskaper

Den dubbelstickade interlockstrukturen kombinerat med en blandning av 58% återvunnen polyester och 42% ekologisk bomull gör tröjan både bekväm och hållbar, lämplig för daglig användning och aktiv lek.

hmlRane Zip Tröja?

Om du letar efter en Tröja som kombinerar hållbarhet, funktion och stil för ditt barn, är hmlRane Zip Tröja det perfekta valet. Den är designad för att hålla jämna steg med barns aktiva liv och samtidigt vara miljövänlig.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: