0%

hmlRane Joggingbyxor

440 kr

Robust och Färgglad

hmlRane Joggingbyxor kombinerar hållbarhet med en lekfull färgblocksdesign som ditt barn kommer att älska. Dessa byxor från hummel® är tillverkade av ett slitstarkt interlockmaterial i en blandning av ekologisk bomull och återvunnen polyester, perfekt för aktiva barn.

Komfort och Anpassningsbar Passform

Med en justerbar dragsko i midjan, kan dessa joggingbyxor enkelt anpassas för en perfekt passform, vilket gör dem till ett bekvämt val för alla dagens äventyr.

Säker och Miljövänlig

Med STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifieringen kan du vara säker på att dessa byxor är fria från skadliga kemikalier och giftiga ämnen. Det är ett ansvarsfullt och säkert val för ditt barns garderob.

Stilfulla Detaljer

Dessa joggingbyxor är inte bara funktionella, utan också stilfulla med en tryckt logotyp vid benet och signaturpilarna vid ärmarna, vilket tillför en snygg touch till den dynamiska designen.

Om du söker ett par bekväma, hållbara och trendiga joggingbyxor för ditt barn, är hmlRane Joggingbyxor det perfekta valet. De kombinerar funktion, stil och miljövänlighet på ett sätt som passar barns lekfulla och aktiva livsstil.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: