0%

hmlPure T-shirt

224 kr

hmlPure T-shirt från hummel®: Ekologisk Komfort för Varje Dag

Upplev vardagskomfort med hmlPure T-shirt, ett nödvändigt plagg i varje barns garderob. Tillverkad av mjukt och stretchigt jerseytyg av ekologisk bomull, kombinerar denna hummel® T-shirt hållbarhet med daglig komfort.

Trygg och Miljövänlig Design

Certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX®, är hmlPure T-shirt garanterat fri från skadliga ämnen. Denna miljövänliga tillverkningsprocess gör T-shirten till ett säkert och ansvarsfullt val för ditt barn.

Stilfull och Funktionell

Med en klassisk rund halsringning och ett distinkt konsttryck i gummi framtill, är denna T-shirt både funktionell och trendig. Den melerade jerseystrukturen ger en unik textur och stil, perfekt för att kombinera med andra plagg.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: