0%

hmlPure Back T-shirt

224 kr

hmlPure Back T-shirt från hummel®: Skandinavisk Elegans för Barn

Ge ditt barn en touch av skandinavisk stil med hmlPure Back T-shirt. Denna klassiska hummel® t-shirt kombinerar enkelhet med effektiv design och lyfter barnets vardagslook med sin minimalistiska charm.

Mjukhet och Säkerhet i Varje Stygn

Tillverkad av mjukt och stretchigt jerseytyg med 100 % ekologisk bomull, erbjuder denna T-shirt oöverträffad komfort och rörelsefrihet för ditt barn. Dess OEKO-TEX® STANDARD 100-certifiering garanterar att plagget är helt fritt från skadliga kemikalier, vilket gör det till ett tryggt val för ditt barns hud och hälsa.

Stilfull Design med Tryckta Motiv

Med tryckta motiv både fram och bak, bär hmlPure Back T-shirt hummel®s signaturstil med stolthet. Den runda halsen och det melerade jerseytyget bidrar till en modern och mångsidig look som passar lika bra på lekplatsen som i skolan.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: