0%

hmlParker Zip Tröja

440 kr

hmlParker Zip Tröja från hummel®: Mjukhet och Stil i Varje Sömm

Upplev ultimat komfort med hmlParker Zip Tröja, en Tröja från hummel® som är perfekt för ditt barns dagliga aktiviteter. Tillverkad i otroligt mjukt sweatshirtmaterial av ekologisk bomull, erbjuder denna tröja både värme och komfort.

Miljövänlig och Barnsäker

Denna Tröja är inte bara mjuk och skön utan även miljövänlig. STANDARD 100 av OEKO-TEX® certifieringen försäkrar att plagget är fritt från skadliga kemikalier och giftiga ämnen, vilket gör den till ett tryggt val för ditt barn.

Designad för Funktion och Mode

hmlParker Zip Tröja kännetecknas av en hel dragkedja med skydd fram, vilket gör den lätt att ta på och av. Logotypbandet längs ärmarna i en accentuerad kontrastfärg tillför en elegant touch, medan den broderade logotypen på bröstet visar upp hummel®s kända design.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: