0%

hmlPark Beanie Mössa

120 kr

Varm och Bekväm

hmlPark Beanie Mössa är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt under de kallare månaderna. Tillverkad av ett mjukt och bekvämt stickat tyg, erbjuder denna mössa från hummel® optimal värme och komfort i vinterkylan.

Stilfull Design

Med sin uppfällbara kant och en snygg logotyp, kombinerar hmlPark Beanie Mössa funktionalitet med en minimalistisk och modern stil. Denna design gör mössan till en mångsidig accessoar som passar till en rad olika vinterkläder.

Hållbar Kvalitet

Tillverkad av 100% akryl, är denna mössa inte bara varm och bekväm utan också hållbar och lätt att sköta. Akryltyget garanterar att mössan behåller sin form och färg tvätt efter tvätt.

Passar Alla Tillfällen

Vare sig det är för lek utomhus eller för en familjeutflykt, är denna mössa ett utmärkt val för att hålla ditt barn varmt och stilfullt klätt under vintern.

hmlPark Beanie Mössa?

Om du letar efter en praktisk, bekväm och stilfull mössa för ditt barn, är hmlPark Beanie Mössa det perfekta valet. Den kombinerar kvalitet och stil på ett sätt som passar alla vinteraktiviteter.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: