0%

hmlPalomi Joggingbyxor

344 kr

hmlPALOMI Joggingbyxor från hummel®: Stilrena och Bekväma för Barn

hmlPALOMI Joggingbyxor, från hummel®, är det perfekta valet för ditt barns garderob denna säsong. Med sin ljusa och snygga design med färgblock, kombinerar dessa Joggingbyxor stil med komfort och funktion.

Högkvalitativa Material och Bekväm Passform

Tillverkade av mjukt sweatshirtmaterial i ekologisk bomull blandat med elastan, erbjuder dessa Joggingbyxor extra stretch och rörelsefrihet, perfekt för lek och vardagliga aktiviteter. Den justerbara dragskon i midjan säkerställer en skräddarsydd och bekväm passform för ditt barn.

Säker och Ansvarsfull Design

Med hummel®s eleganta design, inklusive ett märke med logotyp vid benet, är dessa Joggingbyxor inte bara bekväma utan också trendiga. Dessutom garanterar STANDARD 100 av OEKO-TEX® certifieringen att plagget är fritt från skadliga kemikalier och giftiga ämnen, vilket gör det till ett tryggt och ansvarsfullt val för ditt barn.

hmlPALOMI Joggingbyxor kombinerar modern design med praktisk funktionalitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för ditt barns vardagliga äventyr. Välj dessa Joggingbyxor för en kombination av hållbarhet, komfort och stil.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: