0%

hmlPalomi Hoodie

344 kr

hmlPalomi Hoodie från hummel®: Modern Stil Möter Bekväm Komfort

Introducerar hmlPalomi Hoodie, en hoodie från hummel® som kombinerar en trendig färgblocksdesign med en elegant logotyp på bröstet, vilket firar 100 år av sport och mode. Denna hoodie är inte bara stilfull, utan också designad för att vara ditt barns nya favoritplagg.

Kvalitetsmaterial för Varje Dag

Tillverkad av supermjukt sweatshirtmaterial bestående av ekologisk bomull, erbjuder hmlPalomi Hoodie en oöverträffad komfort för ditt barn. Med en sammansättning av 95 % ekologisk bomull och 5 % elastan, är denna hoodie perfekt för lek, avkoppling och vardagliga äventyr.

Säker och Ansvarsfullt Tillverkad

STANDARD 100 av OEKO-TEX® certifieringen bekräftar att hmlPalomi Hoodie är fri från skadliga kemikalier och giftiga ämnen, vilket gör den till ett tryggt och ansvarsfullt val för ditt barns garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: