0%

hmlOctova Hoodie

384 kr

Var Bekväm och Hållbar med hmlOctova Hoodie

För ultimat komfort och hållbarhet den här säsongen behöver du inte leta längre än hmlOctova Hoodie. Tillverkad av en blandning av miljövänliga material, erbjuder denna hoodie både komfort och ett miljömedvetet val för din garderob.

Hållbara Material

hmlOctova Hoodie är tillverkad av mjukt sweatshirttyg som består av ekologisk bomull och återvunnen polyester. Med en extra touch av elastan ger den extra stretch och frihet i rörelse.

Stilfull och Miljövänlig

Denna hoodie har en stilfull design med en tryckt logotyp på framsidan, vilket ger en unik touch till din look. Dessutom är den försedd med etiketten STANDARD 100 by OEKO TEX®, vilket garanterar att inga skadliga ämnen användes i produktionen.

Välj Hållbarhet med hmlOctova Hoodie och njut av komfort samtidigt som du gör ett miljövänligt uttalande.

Specifikationer: Tillverkad av 60% ekologisk bomull, 38% återvunnen polyester och 2% elastan.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: