0%

hmlOak Joggingbyxor

320 kr

HmlOAK Joggingbyxor från hummel®: Mjuka och Miljövänliga Joggingbyxor för Barn

Presenterar HmlOAK Joggingbyxor från hummel®, skapade för att ge ditt barn ultimat komfort och hållbarhet. Dessa Joggingbyxor är tillverkade av ett mjukt sweatshirttyg i en blandning av ekologisk bomull och återvunnen polyester, vilket inte bara gör dem sköna utan också miljövänliga.

Ergonomisk och Anpassningsbar Design

Dessa Joggingbyxor har en justerbar dragsnodd i midjan som säkerställer en perfekt passform för ditt barn. Med sin skräddarsydda design och bekväma material är HmlOAK Joggingbyxor idealiska för daglig aktivitet och avslappnad lek.

Stil och Kvalitet

Med en tryckt logga på benet och hummel®s klassiska pilar tryckta på sidan av benet, är dessa Joggingbyxor inte bara bekväma utan också stilfulla. STANDARD 100 av OEKO-TEX® etiketten garanterar att inga skadliga ämnen använts under tillverkningsprocessen, vilket gör dem till ett säkert val för ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: