0%

hmlNuttie Joggingbyxor

320 kr344 kr

hmlNuttie Joggingbyxor från hummel®: Bekväma och Stilfulla för Vardagsaktiviteter

Skapa en avslappnad och trendig stil för ditt barn med hmlNuttie Joggingbyxor. Dessa joggingbyxor från hummel® kombinerar funktionalitet med en modern design, vilket gör dem till ett idealiskt val för all slags daglig aktivitet.

Miljövänligt Material för Ansvarsfull Komfort

Tillverkade av mjuk ekologisk bomull och återvunnen polyester med en touch av elastan, erbjuder dessa byxor en bekväm passform och god rörlighet. Med sin OEKO-TEX® STANDARD 100-certifiering är de garanterat fria från skadliga ämnen.

Designade med Funktion och Stil i Åtanke

Med en justerbar dragsko i midjan och praktiska snedställda fickor är hmlNuttie Joggingbyxor både praktiska och bekväma. Den tryckta Bumblebee®-logotypen ger en autentisk touch av hummel®s kännetecknande stil.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: