0%

hmlNova Shorts Set

344 kr

Stil och Komfort i hmlNova Shorts Set

Ge din lilla den perfekta kombinationen av stil och komfort med hmlNova Shorts Set. Detta set innehåller en t-shirt och ett par shorts, båda tillverkade med omsorg om ditt barns välbefinnande.

Kvalitetsmaterial

T-shirten är tillverkad av elastiskt jerseytyg med ekologisk bomull, vilket ger en mjuk och bekväm känsla mot huden. Shortsen är gjorda av mjukt sweatshirttyg med ekologisk bomull, återvunnen polyester och elastan, vilket ger en perfekt balans mellan komfort och stil.

Klassisk Design

T-shirten har en klassisk design med rund hals och korta ärmar, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Shortsen har en justerbar midja med dragsko, vilket garanterar en anpassad passform för din lilla.

Tryckta Logotyper

Både t-shirten och shortsen har tryckta logotyper för att ge en extra touch av stil. Loggan är placerad på t-shirtens bröst och shortsen ben, vilket ger en snygg och modern look.

Säker och Testad Kvalitet

hmlNova Shorts Set har testats enligt högsta standard för att säkerställa att inga skadliga ämnen har använts vid tillverkningen. Den är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO TEX®, vilket ger dig trygghet i att ditt barn bär säkra och kvalitativa kläder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: