0%

hmlNille Shorts

200 kr

Perfekt för Aktiv Lek

hmlNille Shorts från hummel® erbjuder fantastisk rörelsefrihet, vilket gör dem perfekta för små äventyrare som älskar aktiv lek. Dessa shorts är idealiska för dagar fyllda med upptäckarglädje och rörelse.

Ekologiskt och Andningsbart Material

Tillverkade av en 100% ekologisk bomullsblandning, är dessa shorts inte bara bekväma utan också andningsbara. De är utformade för att ge barnet komfort under hela dagen, oavsett aktivitet.

Certifierad och Säker

Med STANDARD 100 by OEKO-TEX®-etiketten kan du vara säker på att materialet i dessa shorts har testats noggrant och är fritt från ämnen som kan vara skadliga för människors hälsa.

Designade för Komfort och Stil

Dessa shorts kombinerar stil och funktionalitet med detaljer som en broderad logga och en justerbar dragsnodd i midjan. Denna kombination gör dem både bekväma, hållbara och roliga att ha på sig.

hmlNille Shorts?

Om du letar efter ett par shorts som kombinerar rörelsefrihet, hållbarhet och stil, är hmlNille Shorts det perfekta valet. De är särskilt utformade för att tillgodose behoven hos aktiva barn som älskar att leka och utforska.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: