0%

hmlNevada Joggingbyxor

384 kr

hmlNevada Joggingbyxor från hummel®: Komfort och Kvalitet för Små Äventyrare

Introducerar hmlNevada Joggingbyxor, det perfekta valet för små barn som värdesätter värme och komfort. Tillverkade i supermjukt sweatshirtmaterial, är dessa byxor från hummel® både bekväma och hållbara, idealiska för daglig aktivitet och lek.

Ekologisk Bomull för Miljömedvetna Familjer

Dessa joggingbyxor är tillverkade av 100 % ekologisk bomull, vilket gör dem till ett miljövänligt val. STANDARD 100 av OEKO-TEX® certifieringen bekräftar att dessa byxor är fria från skadliga kemikalier, vilket garanterar trygghet och säkerhet för ditt barn.

Designad för Funktion och Stil

Med en justerbar dragsko i midjan, erbjuder hmlNevada Joggingbyxor en anpassningsbar och bekväm passform. Den snygga designen kompletteras av en tryckt hummel®-logotyp vid benet, vilket lägger till en distinkt touch av varumärkets kännetecken.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: