0%

hmlMorten Hoodie

440 kr

Håll dina barn varma och bekväma med hmlMorten Hoodie

Ekologisk bomull för miljömedvetenhet

hmlMorten Hoodie är den perfekta tröjan för att hålla dina barn varma och bekväma under den här säsongen. Tillverkad av ekologisk bomull, kan du vara säker på att denna tröja inte bara är snäll mot dina barns hud, utan även mot miljön. Den är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket garanterar att inga skadliga ämnen användes vid tillverkningen.

Stil och kvalitet kombineras

Med en broderad logotyp på bröstet och en unik kontrastpaneldesign blir hmlMorten Hoodie en favorit i garderoben. Dina barn kommer att älska att visa upp den här tröjan, och den kommer att hålla dem snygga och bekväma hela dagen.

Funktionella detaljer för alla väder

Denna hoodie är utformad med praktiska detaljer som gör den användbar i alla väder. Den har en huva för extra värme och skydd mot regn eller kyla. Tumhål vid muddarna ger en extra nivå av komfort och håller ärmar på plats.

Specifikationer:

– Material: 100 % ekologisk bomull
– Certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®
– Normal passform för komfort

hmlMorten Hoodie

Håll dina barn varma, bekväma och miljömedvetna med hmlMorten Hoodie. Denna tröja är tillverkad av ekologisk bomull och certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet. Med en broderad logotyp och unik design blir den en favorit i garderoben, och praktiska detaljer som huva och tumhål vid muddarna gör den användbar i alla väder.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: