0%

hmlMix Jacka

301 kr

Stil och Komfort i hmlMix Tröja

Ge ditt barn en smak av både stil och komfort med hmlMix Tröja. Denna Tröja är tillverkad av högkvalitativt velourtyg, vilket ger en lyxig känsla och garanterad bekvämlighet.

Mångsidig Design

hmlMix Tröja har en mångsidig design med sweatshirttyg på ärmarna och en praktisk framsida med dragkedja. Den har en normal passform som är perfekt för vardagligt bruk och ger ditt barn rörelsefrihet.

Detaljer som Sticker Ut

Denna Tröja har unika detaljer som gör den extra speciell. Det klassiska bandet med vinklar längs sidosömmen ger Tröjan en distinkt utseende. Dessutom pryds den med en rolig broderad logotyp på bröstet, vilket ger den extra karaktär.

Hållbarhet och Säkerhet

hmlMix Tröja är tillverkad av återvunnet tyg och är märkt med etiketten STANDARD 100 by OEKO TEX®. Detta innebär att Tröjan inte innehåller några skadliga ämnen och att den är ett hållbart val för ditt barns garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: