0%

hmlMelody Tights

264 kr

Rörelsefrihet och stil

hmlMelody Tights erbjuder oöverträffad rörelsefrihet för ditt barn, perfekt för dans och lek. Dessa hummel®-tights kombinerar funktionalitet med en trendig design, vilket gör dem till ett utmärkt val för aktiva barn.

Ekologisk och stretchig komfort

Tillverkade av en ekologisk bomullsblandning med 95% bomull och 5% elastan, ger dessa tights både miljövänlighet och flexibilitet. Det elastiska jerseytyget är skonsamt mot huden och erbjuder komfort under alla aktiviteter.

Unik design

Med sitt geometriska all over-tryck och ett snyggt logotyptryck på benet, är dessa tights inte bara bekväma, utan också stilfulla. Det elastiska midjebandet tillför ytterligare komfort och säkerställer en perfekt passform.

Certifierad kvalitet

Dessa tights har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att de är fria från skadliga ämnen. De är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket ger föräldrar extra sinnesro.

hmlMelody Tights?

hmlMelody Tights är det perfekta valet för föräldrar som söker hållbara, säkra och stiliga kläder för sina barn. Perfekta för lekfulla dagar och aktiv vardag, de är en viktig del av varje ung modeentusiasts garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: