0%

hmlMelody T-shirt

280 kr

Klassisk med en twist

hmlMelody T-shirt är en modern tolkning av den klassiska t-shirten och ett perfekt val för ditt barn som älskar att röra sig fritt. Denna hummel® t-shirt garanterar obehindrad rörelsefrihet till barnets favoritmusik.

Superstretchigt och ekologiskt material

Tillverkad av ett superstretchigt jerseytyg med en blandning av 95% ekologisk bomull och 5% elastan, erbjuder denna t-shirt både flexibilitet och miljövänlighet. Den är designad för att vara både bekväm och hållbar.

Unik design

Med sitt geometriska all over-tryck och logotyptryck på bröstet, utstrålar denna t-shirt en djärv och unik stil. Den snygga vecken baktill tillför en extra dimension av design och gör den till ett utmärkt modeval.

Säker och certifierad kvalitet

Denna t-shirt har noggrant testats för att säkerställa att den är fri från skadliga ämnen och är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket ger extra trygghet för både dig och ditt barn.

hmlMelody T-shirt?

hmlMelody T-shirt kombinerar funktion, säkerhet och stil på ett exemplariskt sätt. Den är perfekt för dagar fyllda med lek, dans och upptäckarglädje, och är en måste-ha i varje ungt modeentusiasts garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: