0%

hmlMaya AOP Joggingset

464 kr

hmlMAYA AOP Joggingset från hummel®: Perfekt för Aktiva Barn

Introducerar hmlMAYA AOP Joggingset, en del av det lekfulla samarbetet med Biet Maya. Detta set är perfekt för att svepa in ditt barn i bekvämlighet och stil. Mönstrad med ett roligt och färgglatt tryck av Biet Maya över hela överdelen och Joggingbyxorna, är detta set från hummel® en underbar kombination av mode och funktionalitet.

Designad för Komfort och Rörlighet

Med ribbstickade muddar, vrister och midjeband håller detta set sig bekvämt på plats, även under de mest aktiva lekstunderna. Den karaktäristiska hummel®-designen med sparrarna längs armar och ben ger en djärv och grafisk touch.

Miljövänliga Material

Tillverkad av 88 % ekologisk bomull och 12 % återvunnen polyester, är hmlMAYA AOP Joggingset inte bara mjuk och skön för ditt barn, utan också ett miljövänligt val. Det all-over trycket och den normala passformen gör detta set till en trendig och praktisk outfit för ditt barns vardag.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: