0%

hmlMarble Joggingbyxor

400 kr

Hållbart och Komfortabelt

hmlMarble Joggingbyxor kombinerar hållbarhet med komfort. Tillverkade av dubbelstickat interlock-tyg med en blandning av ekologisk bomull och återvunnen polyester, erbjuder dessa byxor från hummel® en miljövänlig och slitstark lösning för barnens dagliga aktiviteter.

Skräddarsydd Passform

Dessa joggingbyxor har en justerbar midja med dragsko, vilket ger en flexibel och skräddarsydd passform för ditt barn. Detta gör dem till ett bekvämt val för lek och avkoppling.

Unik Design med Subtil Glans

Med sina tryckta vinklar längs benen med metalliserade fibrer och en broderad logotyp på benet, tillför hmlMarble Joggingbyxor en unik och subtil glans till varje outfit.

Miljövänliga Material

Tillverkade av 58% återvunnen polyester och 42% ekologisk bomull, kombinerar dessa joggingbyxor hållbarhet med en mjuk och skön känsla. Den miljövänliga sammansättningen säkerställer att de är ett ansvarsfullt val för ditt barns garderob.

hmlMarble Joggingbyxor?

Om du letar efter ett par joggingbyxor som kombinerar hållbarhet, komfort och en unik design, är hmlMarble Joggingbyxor det perfekta valet. De är idealiska för barn som behöver bekväma, slitstarka och stilfulla kläder för deras dagliga äventyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: