0%

hmlMagda Zip Tröja

464 kr

Stilfull och Bekväm hmlMagda Zip Tröja för Barn

hmlMagda Zip Tröja är en imponerande topp med unika detaljer som kommer att sätta din lilla i centrum för uppmärksamheten. Denna tröja är perfekt för att hålla barnen varma och bekväma i stil.

Volangeffekt och Metallic-detaljer

Det som verkligen utmärker hmlMagda Zip Tröja är volangeffekten runt bröstet och axlarna, vilket ger den en elegant och feminin touch. Dessutom har tröjan en broderad BumbleBee®-logga med metallic-detaljer som ger den en extra touch av glamour.

Hög Krage och Dragkedja

Tröjan har en hög krage som ger extra skydd mot kylan och en dragkedja framtill som gör den enkel att ta på och av. Den är utformad med barnens komfort i åtanke.

Mjukt och Stretchigt Interlock-tyg

hmlMagda Zip Tröja är tillverkad av ekologisk bomull och stretchigt interlock-tyg. Detta garanterar en mjuk och bekväm känsla som barnen kommer att älska. De kan leka och röra sig fritt samtidigt som de ser fantastiska ut.

Certifierad För Säkerhet och Miljövänlighet

Denna topp är inte bara snygg och bekväm, den är också miljövänlig och säker. Den är tillverkad med hänsyn till miljön och certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® för att säkerställa att inga skadliga ämnen användes i produktionen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: