0%

hmlLuna T-shirt

224 kr

Glittrande Stil med hmlLuna T-shirt

Utforska en tidlös stil med en glittrande twist med hmlLuna T-shirt. Denna klassiska t-shirt har korta ärmar och en rund hals, perfekt för både avslappnade och stilfulla tillfällen.

Bekväm och Miljövänlig

hmlLuna T-shirt är tillverkad av ekologisk bomull och mjukt jerseytyg, vilket ger dig den ultimata komforten. Du kan bära den hela dagen utan att känna dig obekväm. Dessutom är den tillverkad enligt höga miljöstandarder, vilket gör den till ett miljövänligt val.

Glittrande Logotyptryck

Det som verkligen särskiljer hmlLuna T-shirt är det stora glittrande logotyptrycket fram på tröjan. Det ger dig en extra touch av glamour och gör att du sticker ut i mängden.

Miljömedvetenhet

Vi bryr oss om planeten, och det är därför hmlLuna T-shirt har etiketten STANDARD 100 by OEKO TEX®. Det är en garanti för att inga skadliga ämnen användes i tillverkningsprocessen, vilket gör plagget säkert både för dig och miljön.

Perfekt Passform

Med en normal passform är hmlLuna T-shirt bekväm att bära och passar de flesta kroppstyper. Den är ett mångsidigt tillskott till din garderob som du kommer att älska att bära om och om igen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: