0%

hmlLime Tröja

280 kr

Essentiell för Kyliga Dagar

hmlLime Tröja är en oumbärlig del av ditt barns garderob när temperaturen sjunker. Denna långärmade sweatshirt från hummel® är gjord av mjuk ekologisk bomull och har en bekväm rund hals, vilket gör den till ett perfekt lager för kyliga dagar.

Hållbar och Bekväm

Tillverkad av 100% ekologisk bomullsjerseytyg, är denna tröja inte bara miljövänlig utan också otroligt mjuk och skonsam mot barnets hud. Den är idealisk för daglig användning och erbjuder hög komfort.

Certifierad Kvalitet

hmlLime Tröja är certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX®, vilket garanterar att plagget är fritt från skadliga ämnen. Detta ger extra trygghet för både dig och ditt barn.

Stilfull och Praktisk

Med ett extra stort BumbleBee®-logotyptryck på framsidan och praktiska tryckknappar på axeln, kombinerar denna tröja stil med användarvänlighet, vilket gör den enkel att ta på och av.

hmlLime Tröja?

Om du söker en bekväm, hållbar och stilfull tröja för ditt barn, är hmlLime Tröja det perfekta valet. Den erbjuder en idealisk kombination av funktionalitet och mode, passande för både lek och avkoppling.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: