0%

hmlKvint Vantar

56 kr

Perfekt för Kalla Dagar

hmlKvint Vantar är det idealiska valet för att hålla små händer varma under kalla dagar. Dessa handskar från hummel® är särskilt designade för att ge värme och komfort under vinterns lekar och äventyr.

Mjukt och Stretchigt Material

Tillverkade av ett mjukt stickat tyg med en touch av elastan, erbjuder dessa handskar extra stretch för en bekväm passform. Den flexibla sammansättningen gör dem idealiska för barns lekfulla och aktiva livsstil.

Stilfull och Praktisk Design

Med en ribbad manschett och ett snyggt logoemblem, kombinerar hmlKvint Handskar stil med funktionalitet. Den ribbade designen ger inte bara textur och komfort utan också en säker passform för att hålla värmen innesluten.

Kvalitetsmaterial

Dessa vantar består av 90% akryl, 9% polyester och 1% elastan i huvuddelen, och 75% akryl, 22% polyester och 3% elastan i manschetten. Denna materialblandning garanterar hållbarhet och en lång livslängd.

hmlKvint Handskar?

Om du söker handskar som kombinerar värme, komfort och stil för ditt barn, är hmlKvint Handskar det perfekta valet. De är speciellt designade för att stå emot kyligt väder samtidigt som de bibehåller en trendig look.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: