0%

hmlKirby Morgonrock

520 kr

Värm Dig med Elegans i hmlKirby Morgonrock

Ge ditt barn en känsla av lyx och komfort med hmlKirby Morgonrock. Denna morgonrock sveper in dem i mjukt sammetstyg och erbjuder en varm och mysig upplevelse, särskilt under kyliga morgnar.

Kvalitet och Säkerhet

hmlKirby Morgonrock är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket innebär att den uppfyller höga standarder för säkerhet och kvalitet. Du kan vara säker på att inga skadliga ämnen har använts i produktionen av denna morgonrock.

Elegant Design

Det som verkligen gör hmlKirby Morgonrock speciell är dess eleganta design. Den har broderade vinklar på ärmarna och en logotyp på bröstet, vilket ger den en sofistikerad och stilfull look.

Anpassbar Passform

Med ett knytband i midjan kan du enkelt anpassa passformen på morgonrocken. Det gör den enkel att ta på och ger en justerbar passform som passar perfekt.

En Huva för Extra Värme

hmlKirby Morgonrock är också utrustad med en rymlig huva, perfekt för att hålla huvudet varmt och skyddat. Den är ett praktiskt och elegant tillskott till din morgonrutin.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: