0%

hmlHappy You Tröja

320 kr

Gör varje dag speciell

Gör din lilla utforskares dag extra speciell med hmlHappy You Tröja från hummel®. Denna ljusa och mönstrade tröja är inte bara en fröjd för ögat, utan också en bekväm och hållbar del av ditt barns garderob.

Komfort och hållbarhet

Tillverkad av en bomullsblandning med 95% ekologisk bomull och 5% elastan, erbjuder denna tröja den ultimata balansen mellan komfort och slitstyrka. Det mjuka jerseytyget är skonsamt mot barnets hud och håller sig fint tvätt efter tvätt.

Stilfull design

Med sitt heltäckande tryck och den tryckta logotypen, är hmlHappy You Tröja inte bara bekväm utan också stilfull. Den ljusa och lekfulla designen gör den till en favorit bland barn.

Ekologiskt val

Att välja denna tröja innebär också att du gör ett miljövänligt val. Med sitt höga innehåll av ekologisk bomull, bidrar du till en mer hållbar och ansvarsfull modeindustri.

hmlHappy You Tröja?

Denna tröja kombinerar funktionalitet med en attraktiv design, vilket gör den till ett utmärkt val för ditt barns vardag. Den är perfekt för lek, skola och alla sorters äventyr.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: