0%

hmlHappy You Joggingbyxor

344 kr

Perfekt för aktiva barn

hmlHappy You Joggingbyxor är det ultimata valet för små äventyrare som älskar att vara aktiva. Dessa livfullt mönstrade byxor från hummel® är utformade för att hålla jämna steg med alla typer av lek och rörelse.

Komfort och hållbarhet

Gjorda av en högkvalitativ bomullsblandning med 95% ekologisk bomull och 5% elastan, erbjuder dessa byxor en perfekt kombination av komfort och slitstyrka. Det mjuka jerseytyget är både skonsamt mot huden och hållbart nog för daglig användning.

Stilfull design

Med en broderad logga och en dekorativ snodd ger dessa joggingbyxor en sportig look som ditt barn kommer att älska. Den livfulla designen och de roliga mönstren gör dem till en favorit i alla situationer.

Anpassad passform

Den justerbara midjan säkerställer att byxorna sitter bekvämt och kan anpassas efter ditt barns behov. Detta gör dem till ett utmärkt val för dagar fyllda med aktivitet och lek.

hmlHappy You Joggingbyxor?

hmlHappy You Joggingbyxor kombinerar funktion, stil och komfort på bästa sätt. De är perfekta för aktiva barn som behöver kläder som är lika flexibla och hållbara som de är.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: