0%

hmlHappy Now Tröja

320 kr

Uppdatera barnens garderob

Ge din lilla utforskare en fräsch och modern stil med hmlHappy Now Tröja från hummel®. Den här djärva tröjan är ett perfekt val för att ge barnets garderob en uppdatering denna säsong.

Komfortabel och hållbar

Tillverkad av sweatshirtmaterial i 100% ekologisk bomull, erbjuder denna tröja en kombination av mjukhet, andningsförmåga och slitstyrka. Det högkvalitativa bomullsmaterialet är perfekt för barn som är ständigt i rörelse.

Stilfull design

Med en broderad logga och tryckta pilar, ger denna tröja en unik och snygg look. Färgblocksmönstret ger ett lekfullt och trendigt uttryck som kommer att göra barnet till en stilsäker figur.

Idealisk för varje tillfälle

hmlHappy Now Tröja är mångsidig nog att passa både för lek i parken och för avslappnade familjesammankomster. Den är enkelt kombinerbar med andra plagg för en rad olika stilar och situationer.

hmlHappy Now Tröja?

Denna tröja kombinerar stil, komfort och hållbarhet på ett idealiskt sätt. Den är ett måste i varje ungt modeentusiasts garderob och ett smart val för aktiv och stilmedveten lek.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: