0%

hmlHappy Now Joggingbyxor

320 kr

Essentiella för babygarderoben

Sluta leta efter de perfekta basplaggen till din babys garderob och upptäck hmlHappy Now Joggingbyxor från hummel®. Dessa byxor är en viktig grundsten i varje liten äventyrares klädval.

Komfort och kvalitet

Tillverkade av 100% bomull, erbjuder dessa joggingbyxor både slitstyrka och mjukhet. Bomullsmaterialet är skonsamt mot barnets hud, vilket gör dem idealiska för daglig användning.

Perfekt passform

Med en justerbar midja, garanterar dessa byxor en perfekt passform för ditt barn. Den anpassningsbara designen gör dem till ett praktiskt val för snabbt växande barn.

Stilfulla detaljer

En broderad logga och en dekorativ snodd tillför en rolig och lekfull touch till dessa byxor, vilket gör dem till ett charmigt och stilfullt tillägg i varje outfit.

hmlHappy Now Joggingbyxor?

Dessa joggingbyxor kombinerar stil, komfort och praktisk funktionalitet. De är ett utmärkt val för dagar fyllda med lek och upptäckarglädje, och passar perfekt i varje ung utforskares garderob.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: